Események

Kezdőlap Vissza az elöző oldalra

20 éves a B+M Magyarországon!

2015

A B+M 20 éves jubileumát ünnepelte Magyarországon!

2015. szeptember 11-én ünnepelte meg a B+M csoport magyarországi kirendeltségeinek 20 éves fennállását. A rendezvényt megtisztelték részvételükkel legnagyobb ügyfeleink, beszállító partnereink és szolgáltatóink. Tulajdonosunk, Dr. Wolfgang Kristinus úr, valamint a B+M cégcsoport kelet-európai vezetője, Christian Sperr úr is együtt ünnepelt a magyarországi csapattal.

Az ünnepi est helyszínéül a Kéthelyen található Ax & Ax Borászat modern és impozáns épülete szolgált, amely hűen tükrözte a B + M cégcsoport arculatát és partnereivel való kapcsolattartásának színvonalát.

Az elhangzott beszédekben vezetőink felidézték a kezdeteket, képekben és történetekben követhették végig a vendégek az elmúlt 20 év fejlődését, törekvéseit és eredményeit. Ez az esemény adott alkalmat arra is, hogy elbúcsúztassuk két alapító ügyvezetőnket és kifejezzük köszönetünket Dankovics István úrnak, aki a szombathelyi kirendeltséget vezette és építette az elmúlt 20 év során, valamint Kreiss Gábor úrnak, aki a törökbálinti kirendeltség fejlődésén és erősödésén fáradozott 1995 óta.

A jubileumi rendezvényen az a fontos hír is bejelentésre került, hogy 2015. október 01-től a B+M magyarországi cégei fuzionálnak és egy cégként, a jogutód B+M Hungária Kft. kirendeltségeiként működnek és fejlődnek tovább!

Képek az eseményről:

Törökbálint

Save the date

Szombathely

Save the date

X